26/08/2015

CR: Hell 26.08

På: Johan, Mikku, Knutekaal, Goethe, Æ
S&D: Stort sett bare sosiale crux. Ut av mørket.
Forhold: Trestjerners Braastaad Cognac

Yr sier at nå gårre nedover, aka back to trøndernormalen, aka må på Hell en siste gang mens det fortsatt er fint. Tenkt av ALLE i klatremiljøet med adresse Trondheim. Silda er i tønna, klatrerne flyter i krægget. Lite fristende å kruse rundt for å ta på klassikere når man vasser i taubagger, men man har til gjengjeld masse trivli folk å prat med. Observer også pseudovennskapene etablert i mijøet blant mennesker man er på nikk med og har pratet masse beta med, både inne på senteret og ute i skævven, men ellers ikke vet noe om. Bortsett fra hvilke grader de går og hvordan du står i hierarkiet i forhold til dem, sjølvsagt.

Knutekaal skalv mindre enn sist, Mikku prøvde å gå en femmer, Goethe hadde mindre symaskinføtter enn sist, og Johan minnet oss høflig om at ryggen hans er Ukraina for tiden (men på bedringens vei takket være Ryggeskolen). Selv startet jeg eplekjekt med oppvarming på Helleristning (6), uten å være i nærheten av å få til å gå den, før jeg ble firt ned med ultrapump i lankene og kalksvettegrøt i ansiktet. Etter litt restitusjon fortsatte jeg jaget etter min første sjuer, Glassy Junction (7). Ujevn rute, men kul. Rar dynamisk-sidepull-til-liten-krimpepinch var vanskelig nok til at jeg turde å lage puste-og-pese-lyder midt i folkehavet. Sleit ut muskler og hud.

Johan tok styringa etterpå og ledet oss ut av menneskestimen og ut mot venstre til Ut av mørket (6). Gaute og Johan trigga på den fine linja og skrev den på prosjektlista. Jeg var høflig nok til å ikke få til flæsjen, men gikk den etter litt finsliping. HUMBLEBRAG.
Overbefolket krægg feat. obskønt overdimensjonert høyrearm (gjestefotograf: Torbjørn)



Ryan Goethesling.

Knutekaal ler av en vits han dro selv.
"KOM IGJEN MIKKU! GÅ DEN HÆLVETEN!"

Mikku falt av femmern. Mikku føler vemod. Mikku kommer ikke til å skuffe oss. Mikku skal bli femmeren.

Johan gikk lei av bråkekidza og går på tur med Ikea-posen sin.
Goethe topper ut et uttoppet tau på Ut av mørket. DRIT fornøyd, fåsds.

Goethe, fornøyd med å være siste kis på krægget.

No comments:

Post a Comment