29/08/2016

CR Harbak

 selfie + (Superhero-pose * på vei til Suprhero-burger) = illustrasjonsbilde med semimorsomt ordspill

På: Steinar, Eirik, Meg.
Forhold: Superb excellento perfectissimo
Sendt: Kosedyret ståstart, Pompel, og et tilfeldig utvalgt truser, lepper og annet lett Harbakdrit
Fraværende: Jørnebestanden </3

Tusen millimeter regn på lørdag skremte Klatreklubben fra å gjennomføre Harbaksamling -- våknet selv lørdag morgen med både promille og fyllenerver av drypp fra det satanisk plasserte skråvinduet over senga. Værmeldinga lovte likevel kanonforhold på søndag. Litt skeptisk kjørte Eirik igang mobiliseringsmelding lørdag kveld, og Steinar svarte overbevisende at han ville ha med en random utveksklingsstudent han hadde truffet på byen. Vi vanlige tre endte likevel opp i mopeden til Eirik og dundret utover med helligdagsrespekt for fartsgrensene og annerkjennelse for det nylagte underlaget som legges ut til jagerfly og vindmøller.


Ute på Harbak tørket kraftig sol fukten bak ørene våre, og jeg fortsatte der jeg slapp på Pompel (Harbak-6A) i mai -- sutrende og klagende, skrapende knær og ankler bortover ru harbakstein. Ingen sending. Steinar cruiset den nok en gang mens jeg satt på pædden og klaget. Eirik viste styrke ved å gå idiotbulderet Traktoregg (også Harbak-6A) med idiotbeta, og deretter humblebragticket han det som 6A med "det føltes hardere"-kommentar. Individuell oppfatning vs. almenn praksis og prinsipper ENQUE LANG DISKUSJON, INVOKE GOODWIN'S LAW.

Deretter rigga vi paddene i oppvarmingssektor. Kosedyret (6B) gikk veldig lett -- enten gjør vi det feil, eller så er det det eneste bulderet i hele Harbak & omegn som ikke er Harbakgradert. Ticker det likevel som en 6B for å få penere kurve på 27crags, no shame. Eirik falt av sittstarten noen ganger, og deretter falt vi alle av Aperitiff noen ganger. Gikk for å trøste meg på Oppvarmingseggen, og jaggu datt jeg av den også.

Sure, demotiverte og triste tuslet vi opp i hula hvor det var to klatrekvinner som jobbet med Småmus (6C+). Dette motiverte Steinar og meg til å ta av oss på overkroppen og cruise diverse lette ting, mens Eirik viste antydning til Ekte Følelser da han gang på gang datt av samme Småmus. Deretter ga vi Jordan Rundt (6B) noen halvhjertede, deretter helhjertede forsøk, før vi skjønte at vi var så slitne at vi kranglet mer om grader enn klatret. Steinar oppdaget også at han hadde glemt å ta med toalettpapir. Eirik cruiset for sikkerhetsskyld bulderet enda en gang, nå i uknytte anmarssko. På tide å dra hjem.

Gikk så ned til Pompel for å trøkke ut siste rest. Satte opp kamera på tripod og instruerte to mobile fotografer til å dokumentere hendelsene, og som vanlig kicker autoeksponert narsisisme inn og gir +10 dexterity. Ikke at det lignet på cruising, men man kom da opp, med krigsrop, krampebank i armer, og fingre som sier "helst ikke". Nok et bulder i "er det bare jeg som synes dette er helt forjævlig vanskelig?"-samlingen.

Vi hadde fortjent Suprheroburgere. Fikk annerkjennende nikk av to tidligere burgernøytrale/skeptikere.

På turen diskuterte vi:
  • Rhinoskin
  • Klatregrader
  • Klatreetikk
  • Tickeetikk
  • Hensyn til det almenne vs. hensyn til individet
  • Klatregrader
  • Hvor raskt ulike crags tørker
  • Hvorvidt Hans Christian Doseth likte bolter
  • Klatregrader
  • Hvem Hans Christian Doseth var
  • Hva har Honnold egentlig klatret av 360Holds?

BILDEKARUSELL

Åfjord-dassen. Null poeng.

11/10 Harbak. Folk velger altså å bosette seg andre steder enn dette.
Steinar slipper ut magen og senker brystkassa etter at damerne forsvant.

Halveis fornøyd, pre-Pompel-sending

Lokal fauna, lokal stein, byfolk.

Eirik har en prematur buldreorgasme

Steinar og EN SKIKKELIG SKIKKELIG STOR BLEMMEFLAPPER



1 comment: