18/09/2016

CR: Søndagstur til Harbak

Eirik reklamerer for TikkEtikkWorkShop16 (#TEWS16). Jørn svelger agnet, Stacy fordømmer alle.

På: Stephen, Eirik, Stacy, Jørn, Ulf
Forhold: Solindusert svettesleipt
S&D: Konveksjon (6A(+)), Fløtt dæ Stord (6B), ikke Jorda rundt (6B)


Solvarsel på Yr betyr å dundre utover Fosen i hundre. Buldregudene krevde sitt offer, og vi ærbødige disipler tilbød ydmykt vår fingertupphud på deres alter.



I bilen utover fant jeg ut at Stephen ikke er ungkar, men at han har samboer og stedatter på 20 (!!!). The more you know. Vanskelig å holde nivået på skarphetene når man får slikt i fanget. Eirik er fortsatt analt opptatt av teltplassbajsen i Vengedal, men satser på at han vokser det av seg i løpet av et par år.

På cragget smilte Pompel (6A) etter en repetisjon, men ble spyttet av med vonde knær og blodige ankler. Vi varmet i stedet opp på alt i nærheten, mens Stephen, etter mange fåfengte forsøk, cruiset opp Pompel med Ulfs Knebeta. Videre til noe mannskit på Presskanne, hvor noen insisterte noen på å sende bulderet ved samme navn (6B), noe ingen av oss kan kalle en suksess. Surmuling om at solvarmen kombinert med null luftbevegelse lagde møkkaforhold. Noen av oss smøyg oss opp både One cup of coffee (5+) og Franskbrent (5), og, hold på hatten,

EIRIK FLASHET HELT RÅTT (6A+) (UTEN PAD)

Dessverre, som Eirik sa påpekte, hadde han ingen vitner til dette vågestykket, så han kunne dessverre ikke ticke den som sendt. Om vi alle hadde så sterk tikketikk som deg, Eirik! Bedre vitnelykke neste gang.

Over på oppvarmingssektoren datt vi alle av noen assorterte buldre og nemesiser. Jørn sendte Konveksjon (6A), noe som misunnelsesinspirerte meg til å gjøre det samme. Deretter ble det notert ned særdeles dårlig innsats av samtlige buldrefanter på Oppvarmingseggen, med undertegnede som hederlig unntak da han ikke kaster bort tid og krefter på lette buldre han har gått før.

Noen desiliter med overtalelse senere fikk vi en pad under Fløtt dæ Stord (6B), som undertegnede ydmykt lot være å flashe, men til gjengjeld finpusset beta og sendte til misunnelige blikk fra alle andre på andreforsøket. Stephen og Eirik diltet etter, mens Stacy og Jørn ikke gikk den og klagde over at graden var for høy helt om hverandre. Nuvel. For sikkerhets skyld kranglet Eirik en stund med seg selv om hvilken grad bulderet er, hvor det starter, hvor det ikke starter, hvor definert en eliminasjon trenger å være, og hva som er bakke og hva som er stein. Fortsettelse følger i et senere nummer av Buldrekrangel.

Avslutning i hula hvor vi klappet på diverse sendte og usendte buldre. Jorda rundt (6B) gikk ikke, men Eirik campuset fram og tilbake som vanlig. Jørn, misfornøyd med oppmerksomheten han hadde fått, presset foten sin inn i startsprekken til Små Muser før han slapp seg ned fra leppa, men selv ikke ankelbruddet gikk som planlagt i dag.

En hyggelig tysker fortalte om at han var på lang roadtrip med kona og sin fire måneder gamle baby. Mens far hang fra taket i små krimper satt mor i minibobilen med gulpetrollet og utsikt over Harbak. Livet.

Eirik og random tysker diskuterer TyskTikkEtikk. Jørn pønsker på hvordan han skal knekke ankelen.
Ganske episke skyer på vei hjem. #ChallengeAccepted!
Eirik forteller om 6A+flashen sin (uten pad) for femte gang. Jørn prøver å skyte seg i hodet med fingrene.
Månen var nydelig på vei hjem. Stor og rød.

No comments:

Post a Comment